Meillä on asiaa

Näemme mahdollisuuksia sielläkin, missä muut näkevät esteitä.
Kuuntelemme. Ymmärrämme.
Luomme kasvun edellytyksiä poistamme sen esteitä.

LIIKENNEKAMERA VÄLÄHTI SAMANA YÖNÄ JO KOLMANNEN KERRAN. SILLOIN MIETTINEN PÄÄTTI, ETTÄ NYT ON AIKA, JA OTTI PUHELIMEN KÄTEENSÄ. Savolainen vastasi noin yhden aikaan aamuyöstä hieman ärtyneenä.– Miksi helvetissä sä soitat keskellä yötä? Mä nukun nyt. Hän löi Miettiselle luurin korvaan, mutta puhelin soi minuutin päästä uudelleen.

Haetaan uusia zerotenilaisia!

AD/Copy, Tuotanto-AD, Konseptisuunnittelija.  Tule meille. Tarvitsemme sinua. Meillä on mukavia asiakkaita ja heillä monipuolisia ja haastavia töitä, joiden tekemiseen tarvitsemme nyt lisää osaajia. Tule kanssamme tekemään heille suunnittelua, viestintää, kampanjoita, digitaalista markkinointia ja kaikkea muuta mitä osaat.
FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä. Aiemmin se julkaisi sidosryhmälehteä, lähetti lehdistötiedotteita ja sillä oli verkkopalvelu. Viestintään ja markkinointiin haluttiin linja ja toimivaa sisältöä. Uudistimme FSP:n ilmeen sekä jalostimme markkinointiviestinnän suunnitelmalliseksi ja monikanavaiseksi.
Renta Easy -sovelluksen avulla asiakas voi vuokrata ja hallita kalustoa. Käyttäjä pystyy helposti tarkistamaan päivittäiset ja kuukausittaiset kalustokustannukset sovelluksella. Lisäksi sovelluksen avulla pystyy tarkastelemaan kalustoa työmaittain. Projektien hallinta on helpompaa, kun asiakas tietää missä kalusto on vuokralla ja kuinka paljon se kustantaa vuokraajalle.
YLÖS