Zeroten vahvistui kahdella Heli Heikkilällä

Miksi palkata vain yksi Heli Heikkilä, jos kerralla voi saada kaksi?

“Tulihan se tuplasti kalliimmaksi, mutta kaksikon menoa seuratessa voin todeta, että säästöjä ja tulosta saattaa olla luvassa yllättäviltäkin suunnilta”, naurahtaa Zeroten Oy:n toimitusjohtaja Pasi Miettinen.

Sekaannusten välttämiseksi Heikkilät pystyttivät leirinsä eri puolille toimistoa; Heli-Jasmin markkinointiväen joukkoon ja toinen Heli-Heli sisällöntuotannon siipeen. Yrityksen onneksi tulokkailla on pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito juuri kyseisiltä aloilta.

Digiorientoitunut Heli-Jasmin, jatkossa Jasmin, on markkinointipäällikkönä ja markkinoinnin asiantuntijana vauhdittanut niin tapahtuma-, hotelli- kuin rakennusalankin rattaita. Toimittajana ja opettajana meritoitunut Heli-Heli, jatkossa pelkkä Heli, taasen on tuottanut sisältöä ja ohjannut projekteja oppimateriaali-, tietokirja- ja artikkelituotannon tarpeisiin sekä vastannut omalta osaltaan noin 400 nurmijärveläisten alakoululaisten henkisestä kasvusta. Yhteisenä tavoitteena Heikkilöillä on tukea Zerotenia kaikin puolin sen kasvussa.

“Luulimme tätä alkuun Miettisen vitsiksi, mutta tavattuamme toisemme täytyy myöntää vedon olleen nerokas”, kertovat Heikkilät kuin yhdestä suusta.

Lisätiedot

Jasmin Heikkilä

Markkinoinnin kokonaisuudet ja toteutukset
044 510 2901 / jasmin.heikkila@zeroten.fi

Heli Heikkilä

Toimittaja, copywriter / konseptisuunnittelija
040 733 6859 / heli.heikkila@zeroten.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pasi Miettinen

Toimitusjohtaja
+358 40 519 8451
pasi.miettinen@zeroten.fi

YLÖS