Rekrygaala 2022 voittajat

Voitto kotiin! Hyvä Nurmijärvi ja hyvä Zeroten, eli me!

Nurmijärven kunnan #Ilmiöntekijät valittiin 3.11. rekrygaalassa vuoden parhaaksi rekrytointikampanjaksi 2022. Mahtava Zerotenin porukka vastasi suurelta osin projektin sisällöntuotannosta, videoiden käsikirjoituksista, kuvauksista, järjestelyistä, viiksien liimauksista ja kanojen kiinniotosta. Hyvä me!  

Paras rekrytointikampanja valittiin kolmen finalistin joukosta yleisöäänestyksen ja tuomariston valinnan perusteella. Nurmijärven lisäksi finaalissa olivat Caverion ja Ukko.fi.  

Zeroten oli isossa roolissa tuottamassa Nurmijärven kunnan  #ilmiöntekijät -projektia. Mahtava Zerotenin porukka vastasi suurelta osin projektin sisällöntuotannosta, videoiden käsikirjoituksista, kuvauksista, järjestelyistä, viiksien liimauksista ja kanojen kiinniotosta.

Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelän blogista 

#Ilmiöntekijät-kampanjan tarkoituksena on ollut vauhdittaa Nurmijärven kunnan rekrytointia ja vahvistaa kunnan työnantajamielikuvaa. Kampanja on tavoittanut kuluvan vuoden aikana miljoonayleisön ja tuonut hakijoita vaikeasti täytettäviin työpaikkoihin. 

Kampanja on tavoittanut vuoden 2022 aikana yli 9 miljoonaa. Somessa kampanjavideot ovat tavoittaneet yli 2,6 miljoonaa, yhteensä filmejä on katsottu noin 1500 tuntia ja niihin on reagoitu noin 62000 kertaa. Kampanja on ohjannut vuoden aikana kunnan rekrytointi-ilmoituksiin yli 15000 kävijää. Nurmijärven kunnan rekrytointisivut ovat olleet Kuntarekry-palvelun suosituimmat maaliskuusta elokuuhun. 

Ilmiöntekijät-kampanja on saanut tunnustusta rohkeudesta ja huumorista, jolla on ravisteltu kuntatyöhön liittyviä stereotypioita. Ilmiöntekijät on ollut kunnan työntekijöille yhteinen kampanja ja siitä on tullut meille yhteinen identiteetin rakentamisen työkalu. Meillä ollaan ylpeitä omasta ammatista. Työtä tehdään kunnan eri toimipisteissä vastuullisesti, asiakaslähtöisesti ja rohkeasti. 

Humorististen videoiden lisäksi #Ilmiöntekijät-kampanjassa kunnan työntekijät ovat tuoneet esille ajatuksiaan työstä ja sen merkityksellisyydestä. Yhteisöllisyys on yksi voimavara, joka nousee usein kunnan työntekijöiltä esille. Olemme hyvän fiiliksen työpaikka. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pasi Miettinen

Toimitusjohtaja
+358 40 519 8451
pasi.miettinen@zeroten.fi

YLÖS