Palkintopallilla ollaan – kuinka korkealla, se selviää 3.11.

Zerotenin mahtava porukka sai ansaittua kunniaa Nurmijärven kunnan #Ilmiöntekijät -kampanjan tultua valituksi Duunitori Oy:n vuosittaisen Rekrygaalan kolmen finalistin joukkoon kategoriassa Paras rekrytointikampanja 2022.

Kyseessä on rekrytointialan merkittävin vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan valtavirrasta poikkeavat ja poikkeuksellisen ansiokkaat rekrytointikampanjat.

Palkinnoista päättää rekrytointiin perehtyneistä liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo sekä yleisö. Voittaja julkaistaan Rekrygaalassa Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla 3.11.2022. Tapahtuman suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen.

Ja miten tämä liittyy meihin?

Aika paljonkin. Zeroten Oy on tehnyt jo vuosia kilpailutettua viestintä-ja markkinointiyhteistyötä Nurmijärven kunnan kanssa. Viimeisimpänä yhteistyöprojektina on ollut kyseinen #Ilmiöntekijät-kampanja, jonka tavoitteena on kunnan rekrytoinnin vauhdittaminen sekä kunnan työnantajamielikuvan vahvistaminen.

Rekrytoinnin kampanjaidea sekä ensimmäisen rekryvideon toteutus ovat kunnan omaa tuotantoa, kuvauksesta vastasi Erik Sundström. Sen jälkeen toteutetetut produktiot, joissa kunnan työntekijät ovat tuoneet esille ajatuksia työstänsä ja sen merkityksellisyydestä sekä viisi rekryvideota ovat Zerotenin käsialaa käsikirjoituksineen, järjestelyineen, kuvauksineen, jakelu ja digimarkkinointi eri kanavissa. Zerotenilta mukana ovat olleet Pasi Miettinen, Antti Savolainen, Heli Heikkilä, Rikumatti Jurmu, Jukka Manninen sekä Anette Miettinen.

Kampanja on kunnan viestintäjohtaja Teemu Siltasen mukaan saanut tunnustusta rohkeudesta ja huumorista, onpa se ylittänyt jopa valtakunnallisen uutiskynnyksen. Ja mikä parasta, se on onnistunut tavoitteessaan ja tuonut hakijoita vaikeasti täytettäviin työpaikkoihin.

Kampanjan tavoittavuus on ollut yli 9 miljoonaa katsojaa. Somessa videot ovat tavoittaneet yli 2,6 miljoonaa katsojaa. Filmejä on katsottu noin 1500 tuntia ja niistä on tykkäilty noin 62000 kertaa.

Aika mahtavaa, vai mitä? Kalkkiviivoilla Nurmijärven kunnan #Ilmiöntekijät-kampanjan kanssa kilpailevat UKKO.fi ja Caverion, joten kovassa porukassa ollaan. Peukut pystyy, että pokaali menee kaikin puolin maan mahtavimpaan kuntaan!

Käy äänestämässä!  https://rekrygaala.fi/aanesta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pasi Miettinen

Toimitusjohtaja
+358 40 519 8451
pasi.miettinen@zeroten.fi

YLÖS