Videosisällöt nousevat entistä tärkeämmäksi sisältömarkkinoinnissa

 

Videot ovat nousseet tärkeäksi osaksi sisällöntuotantoa. Suurin viehätys videossa on helppous monelta kantilta: videoihin on helppo upottaa paljon tietoa ja toisaalta video on katsojalle helppo formaatti, ei tarvitse kuin katsella! Hyvin tehdyt videot tukevat yrityksen brändiä ja ovat hyvä tapa esittää tietoa.

 • Vuonna 2018 tehdyssä HubSpot-tutkimuksessa 54% kuluttajista halusi nähdä enemmän videosisältöä heitä kiinnostavasta​​tuotemerkistä tai yrityksestä. (HubSpot)
 • Mobiilivideoiden käyttö on lisääntynyt lähes 10 miljoonalla päivittäisellä katselukerroilla kahden viime vuoden aikana. (Kleiner Perkins) 
 • Cisco arvioi, että videoiden maailmanlaajuinen liikenne muodostaa 82 prosenttia kaikesta kuluttajien Internet-liikenteestä vuoteen 2021 mennessä. (Cisco)

  Videosisällöt antavat mahdollisuuden vaikuttaa katsojiin enemmän. Videossa voidaan esittää enemmän informaatiota ja yhdistämällä videoon musiikkia voidaan tunnelmaa ohjata vahvasti. Ihmiset jakavat videoita huomattavasti enemmän kuin kuvia, jossa on kuvateksti. (Forbes) Katsojien jaot ovat markkinoinnin kannalta tärkeitä, ne mahdollistavat sisällön leviämisen uusille katsojille. Videoilla voidaan vahvistaa yrityksen brändiä ja ihmisten mielikuvia siitä. Videot usein myös jäävät mieleen paremmin kuin kuva ja teksti. Kukapa ei haluaisi, että oma yritys muistetaan paremmin?

  Me Zerotenillä olemme tehneet videosisältöjä useille yrityksille. Kurkkaa esimerkiksi Nurmijärven Ylpeästi lande -kampanjan videot täältä,

  tai FSP Finnish Steel Painting Oy:lle tehty video yhteistyöstä Hiabin kanssa:  Expandialle olemme tehneet videoita eri rakennuskohteiden rakennusvaiheista ja valmiista kohteista.

Onko teidän yrityksellänne jo videosisältöä? Nyt on hyvä aika ottaa askel uuteen suuntaan ja aloittaa videoiden tuotanto, ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Saara Retulainen

Project Manager
+358 50 331 21601
saara.retulainen@zeroten.fi

YLÖS