Lixani Oy graafinen ohjeisto ja brändistrategia

Loimme projektinseuranta-, tuntikirjaus- ja laskutusjärjestelmiä tuottavalle Lixani Oy:lle graafisen ohjeiston ja sen mukaiset materiaalit.

Lixani Oy

TAUSTAA

Lixani Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu yritys, jonka pääasiallisena toimialana on internetissä toimivan Lixani ohjelmiston tuottamien työajankirjaus-, työnseuranta ja raportointipalvelujen tarjoaminen asiakkailleen verkossa.

Lixani mahdollistaa kokonaisvaltaisen työvoiman ja resurssien hallinnan projekti-toiminnassa jopa toimistottomassa yritys-ympäristössä helposti ja mobiilisti, mistä ja milloin tahansa.

 

TAVOITE

Lixanin markkinointiin haluttiin luoda kokonaisuuden ja palvelut kokoava yhtenäinen brändistrategia ja visuaalinen ilme. Kokonaisuus sisälsi neljän eri palvelusovelluksen ilmeen määrittelyn ja kokonaispaketin brändistrategian. Samalla haluttiin uudistaa ja eriyttää palveluvalikoima helpommin myytäviksi kokonaisuuksiksi.

 

MITÄ ZEROTEN TEKI?

Lixanin ja muiden palvelusovellusten markkinointiin määriteltiin kokonaisuuden ja palvelut kokoava yhtenäinen brändistrategia ja visuaalinen ilme.

Lixanin palvelut tarjoavat alan laajimman kokonaisuuden ja se haluttiin nostaa brändistrategian kärjeksi. Keinoina käytettiin selkeitä palvelukuvauksia ja vahvaa tekstisisältöä tuoreella ilmeellä.

 

LANSEERAUS

Uudistetut verkkosivut ja brändistrategia lanseerataan ja jalkautetaan alkuvuodesta 2019.
Uuden brändin ja nettisivujen lanseerausvaiheen jälkeen jatkamme tulosten tekemistä keskittyen erityisesti tunnettuuden kasvattamiseen ja liidien generointiin.

 

MEISTÄ SANOTTUA

”Olemme saaneet kaiken tarvitsemamme Zerotenilta. Tykkään kun sanovat, ”Ettei tiedetä vielä, mutta yritetään”. Onnistuvat toistuvasti ja jatkamme.”

– Lixani, Janne Paaso

  ME TEIMME

  • Brändistrategia
  • Graafinen suunnittelu ja -ohjeisto
  • Verkkosivujen suunnittelu ja tuotanto
  • Graafinen suunnittelu
  • Messu- ja tapahtumasuunnittelu ja tuotanto
  • Radiomainonta
  • UI-suunnittelu
  • Mainosmateriaalien suunnittelu

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  Antti Savolainen

  Creative Director
  +358 40 180 2300
  antti.savolainen@zeroten.fi

  YLÖS