Zeroten palvelee

Zeroten palvelee asiakkaitaan markkinointiviestinnän kaikilla osa-alueilla.

Tarjoamme tekemisen helppoutta, osaamista ja kilpailukykyä

Miksi Zeroten

Ei vain mainostoimisto

Osaamisemme ei rajoitu ilmoitustaittoon, pahvitelineeseen tai kotisivujen tekemiseen, vaan pystymme ja otamme kantaa myös yrityksesi strategiaan ja asemoitumiseesi markkinoilla – jos niin haluat. Osaamme toisaalta olla myös hiljaa ja vain toimia.

Missiomme on varmistaa että asiakkaat löytävät luoksesi ja että heillä on saapuessaan positiivinen mielikuva tuotteistasi ja palveluistasi.

Missiomme

Tavoitteemme on helpottaa asiakkaamme elämää ja parantaa onnistumisen mahdollisuuksia ottamalla vastuu yrityksen markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, valitulla laajuudella.

Zeroten palvelee

Markkinointisuunnitelmat

Teemme yritykselle sen strategian mukaiset tuotteen tai palvelun markkinointisuunnitelmat ja toteutamme suunnitelman kokonaisuudessaan.

Markkinoinnin ulkoistus

Ulkoistus voi kattaa yksittäisen palvelun, tuotteen tai konseptin markkinoinnin eri osa-alueiden hallintaa ja hoitamista, suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin. Laajimmillaan asiakkaalla on mainostoimisto yrityksen markkinointipäällikkönä.

Mainonnan suunnittelu

Suunnittelemme mainonnan, valitsemme kanavat, tuotamme materiaalit sekä toteutamme ne sovitussa laajuudessa.

Verkkopalvelut

Zeroten suunnittelee ja toteuttaa näyttävää ja toimivaa digitaalista markkinointia hyödyntäen uusimmat tekniset mahdollisuudet. Räätälöidyillä ratkaisuilla toimitamme asiakkaan tarpeita vastaavat verkkosivut ja somepresenssin joiden kautta tuotteet ja palvelut löydetään varmasti.

Graafinen suunnittelu

Zeroten tarjoaa laadukasta ja tarkoituksenmukaista graafista suunnittelua. Suunnittelemme yritysilmeet, logot, graafiset ohjeistot, verkkosivut, esitteet, myymälämateriaalit ja muut mainosmateriaalit ammattitaidolla.

Myymälämateriaalit

Zeroten suunnittelee ja tuottaa näyttäviä ratkaisuja tuotteiden esillepanoon. Tuotamme myymälöihin mm. lattia- ja pöytädisplayt, hälyportit, hyllypuhujat, julisteet ja mainoslakanat.

Messut ja tapahtumat

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme näyttäviä ja ennen kaikkea toimivia messuosastoja. Jokainen messuosasto suunnitellaan ja ideoidaan asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta.

Promoottorit ja messuedustajat

Onnistunut tapahtuma vaatii ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset edustajat. Valitsemme ammattitaitoisista promoottoreistamme aina tarkkaan sopivimmat henkilöt kuhunkin tapahtumaan.

Valokuvauspalvelut

Kuvaamme mainos- ja tuotekuvat sekä henkilökuvat erilaisiin tarpeisiin verkkoon ja printtiin. Käytössämme on liikuteltava kuvauskalusto sekä laadukas studio.

Kuinka voimme olla avuksi?